Relaxs Connect: Lightspeed

Koppeling met een ERP-systeem naar keuze

Relaxs connect biedt ondersteuning aan een scala van ERP-systemen. Hieronder ziet u een overzicht van de ERP-software welke op dit moment ondersteund wordt. Meer informatie over deze connectoren vindt u terug op de 'onze connectoren'-pagina. Hier komt u ook onze andere koppelingen tegen.

Mamut One

Exact Online

AFAS

AccountView

Directe koppeling

Relaxs Connect verzorgt een directe koppeling van uw website, portal of eigen oplossing met uw ERP systeem, waardoor gegevens automatisch worden gesynchroniseerd. Artikelen, prijzen, condities, orders worden zonder tussenkomst van gebruikers van en naar de online omgeving verzonden. Eenvoudig en altijd up-to-date! Met Relaxs Connect bepaalt de administrator welke informatie uit het ERP-systeem in de klantportal wordt gepubliceerd.

Maatwerk

Indien u behoefte heeft aan een koppeling tussen software welke tussen onze connectoren staat, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Onze getalenteerde ontwikkelaars staan voor u in de startblokken, om een oplossing op maat voor u te verwezenlijken.

Voor vragen of meer informatie, neem direct contact op! 

Contact