Onze connectoren

 

In de afgelopen jaren heeft Relaxs Connect zich flink ontwikkeld en groeit nog steeds. Ondertussen biedt het ondersteuning aan een scala van softwarepakketten. De ondersteunde software is in het overzicht hieronder te zien.

ERP Software

Het automatiseren van bedrijfsprocessen start vaak met een goed ERP pakket. Door jarenlange ervaring zijn wij dan ook het belang in gaan zien van een goed ERP systeem. We kunnen met trots zeggen, dat we ondersteuning in deze tak van software kunnen bieden. We hebben een aantal van de meest gebruikte systemen toegevoegd aan ons assortiment van connectoren. Daarbij beschikken onze medewerkers over ruime kennis van de software en kunnen passend advies geven bij het leggen van de koppeling.

 

Visma Mamut One

Het ERP pakket voor de MKB’er. Ontwikkeld door onze partner Visma. Brengt al uw bedrijfsprocessen onder in één programma.

Visma AccountView

De ERP-Cloudoplossing voor al uw bedrijfsprocessen. Ontwikkeld door onze partner Visma.

AFAS

Eén softwarepakket ter automatisering van alle administratieve processen binnen uw organisatie.

Exact Online

De grootste ERP leverancier binnen Nederland. Integreert al uw bedrijfsprocessen in één pakket.

e-Commerce Webshops

Met de opkomst van het internet, werden ook webwinkels steeds populairder. Ze zijn haast niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Het kon dan ook niet anders dat wij ondersteuning voor e-commerce software in Relaxs Connect wilden hebben. We hebben in de afgelopen jaren koppelingen gelegd met de marktleiders int de e-commerce sector. Indien u gebruik maakt van een ander software pakket dan één van de onderstaande, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan kijken wij of het mogelijk is deze koppeling toe te voegen aan ons assortiment.

 

Lightspeed

Een compleet E-commerce platform. Biedt je de mogelijkheid zonder technische kennis een webshop op te zetten.

Magento

Eén van de grootste e-commerce platform ter wereld. Biedt een flexibele en complete oplossing voor uw organisatie.

WooCommerce

Eén van de meest flexibele en tevens grootste e-commerce platforms ter wereld.

Maatwerk

Staat uw shop er niet tussen? Neem contact met ons op. We geven u vrijblijvend advies en denken mee aan een oplossing.

Marketing

Zonder klanten heb je geen bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat je de relaties met je klanten goed onderhoud. Hier willen wij dan ook graag een ondersteunende rol in spelen. Zo hebben we een koppeling gerealiseerd met één van de meest complete CRM systemen op de markt. Wij zijn Consultancy Partner en Development Center van CAS genesisWorld.

 

CAS genesisWorld

Eén van de meest complete CRM sytemen op de markt. Ideaal voor het beheren van de relaties binnen uw bedrijf.

MailChimp

Het platform om een breed publiek te bereiken door middel van e-mailmarketing.

Parcel koppeling

Vandaag de dag wordt het bijna als normaal ervaren dat je een bestelling de volgende dag binnen hebt. Het is daarom van belang dat uw bedrijfsprocessen met uw Parcel software synchroon lopen als een goed geoliede machine. We hebben daarom een scala aan koppelingen ontwikkeld. Van pakketleveranciers van Nederlandse bodem tot internationale marktleiders, we hebben voor alles een oplossing.

 

DHL

Eén van de marktleiders in de logistieke dienstverlening.

DPD

Een pakketdienst met oplossingen voor de MKB’er, webshops en ook voor de startende ondernemer.

GLS

De pakketdienst voor verzendoplossingen binnen Europa.

PostNL

Eén van de grootste en meest bekende postbedrijven van Nederlandse bodem.

UPS

Het grootste en tevens oudste postbedrijf ter wereld.

3rd Party

In de tijd dat Relaxs Connect bestaat is er ook vraag geweest naar specifiekere koppelingen. Waar vraag is geven wij een antwoord. Zo zijn er succesvolle koppelingen gelegd met Bol.com en ANWB, koppelingen waar u nu ook profijt van kunt hebben. Heeft u vragen naar deze koppelingen, of heeft u behoefte aan een specifieke koppeling? Neem dan contact met ons op.

 

Bol.com

Bol.com is momenteel één van de grootste webshops op de Nederlandse en Belgische markt. Een koppeling met deze webshop kon dan ook niet achter blijven in Relaxs Connect.

ANWB

Waar vraag is, hebben wij een antwoord. Ook op de vraag of er een koppeling gelegd kan worden met ANWB retail.

Algemeen

Data heeft een grote impact binnen het bedrijfsleven. Het gaat van punt A naar punt B en vervolgens weer naar punt C. Zo kan het lastig zijn grip te houden op een overzichtelijke situatie. Daar kunnen wij u bij helpen. In veel algemene situaties kunnen wij namelijk al ondersteuning bieden. Zo kunnen koppelingen gelegd worden met FTP-servers, Excel bestanden uitgelezen worden en kunnen mails worden verwerkt. Alles met oog op het op de juiste plek krijgen van uw data, zonder dat u zich zorgen over hoeft te maken.

 

Excel

Relaxs Connect biedt ons de mogelijkheid Excel spreadsheets uit te lezen.

SQL

Relaxs Connect biedt ons de mogelijkheid te communiceren met een SQL database.

FTP

We kunnen door middel van (S)FTP data van een gewenste FTP-server lezen en schrijven.

RESTful API

Een API geeft ons de mogelijkheid een koppeling te leggen. Zo kunnen we de gewenste software integreren in één totaaloplossing.

SOAP

Door middel van het SOAP protocol kunnen we data uitwisselen binnen bepaalde systemen.

Mail

Relaxs Connect kan een koppeling leggen met een mailserver. Zo kan gewenste data van deze server eenvoudig verwerkt worden.

Maatwerk

Staat uw shop er niet tussen? Neem contact met ons op. We geven u vrijblijvend advies en denken mee aan een oplossing.

Voor vragen of meer informatie, neem direct contact op! 

Contact