Referenties

 

Hierbij een overzicht van enkele klanten die hebben gekozen voor onze oplossingen en diensten. Er wordt beschreven welke diensten en producten bij ons afgenomen zijn. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Wilt u meer weten over onze mogelijke dienstverlening neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Giga Meubel

ERP
Voor het beheren van administratieve zaken en klant relaties is er bij Giga Meubel voor het gebruik van AFAS. In AFAS worden processen als verkoop, inkoop, orderbeheer en voorraadbeheer volledig gedenkt. Daarbij leent de software zich goed voor oplossingen waar maatwerk op van toepassing is. Ideaal dus voor maatwerkoplossingen.

Webshop
Er is een volledige integratie met een op maat ontwikkelde webshop gerealiseerd. Hierdoor komen orders automatisch binnen en worden producten, relaties en voorraad tussen beide oplossingen altijd synchroon gehouden.

Bijzonderheden
Naast de koppelingen tussen het ERP systeem en de e-commerce software zijn er naaste processen geautomatiseerd. Zo wordt er ook voorraad van externe partijen gesynchroniseerd door middel van een koppelingen tussen een FTP-server en AFAS.

62Damrak

Exact Online
Voor het beheren van administratieve zaken is er bij 62Damrak gekozen voor het gebruik van Exact Online. Hierin worden de artikelen, artikelgroepen en voorraden bijgehouden. Exact Online leent zich goed voor standaard oplossingen waar net even eigen draai aan gegeven dient te worden.

Bol.com
62Damrak gebruikt Bol.com als derde partij voor het leveren van haar producten. Daarvoor dient periodiek een overzicht van producten en voorraad aangeleverd te worden. Alle benodigde configuratie voor een dit proces en het aanleveren van data conform de eisen van Bol.com zitten verwerkt in onze koppeling.

Titelive
Als toevoeging op de koppeling met Bol.com is besloten ook een geautomatiseerde koppeling met Titelive te leggen. Ook hierbij wordt periodiek een overzicht van beschikbare voorraad en artikelen aangeleverd. De aanlevering hiervan gebeurd conform de wensen van Titelive. Er kan dus gesproken worden van een standaard oplossing, een oplossing welke ook eenvoudig bij een zelfde vraag te implementeren valt.

Bijzonderheden
De koppeling bij 62Damrak is een mooi voorbeeld van de kracht van Relaxs Connect. In plaats van allemaal losse koppeling worden alle geautomatiseerde processen ondergebracht in één koppeling.

Voor vragen of meer informatie, neem direct contact op! 

Contact