Koppelingen

 

Het leggen van een koppelingen met Relaxs Connect is eenvoudig. In het onderstaande overzicht is te zien hoe we te werk gaan. In drie stappen helpen we u zorgeloos aan een geïntegreerd en overzichtelijk systeem.

Kies de software die je wilt koppelen

Kies de software die je wilt koppelen
Voordat we beginnen met de integratie van uw software beginnen we met een inventarisatie van de te koppelen software pakketten. We gaan met u samen zitten en kijken wat de opties zijn. Daarnaast geven we advies en inzicht in de best passende oplossing. Zodra dit helder is stellen we vast wat er gekoppeld moet worden en of er eventueel maatwerk aan te pas moet komen.

Relaxs Connect

Relaxs Connect
Zodra duidelijk is wat de vraag van de klant duidelijk is, kunnen we beginnen met het leggen van de koppeling. Deze wordt geconfigureerd op basis van de wensen van de klant. De klant wordt nou betrokken bij dit proces, zodat we tot de best passende oplossing kunnen komen. We zijn dan ook pas tevreden, zodra alles geconfigureerd is naar de wens van de klant. Na groen licht gehad te hebben van de klant, wordt de synchronisatie tussen de systemen gestart en kan er zorgeloos genoten worden van een geïntegreerd systeem.

Support

Support
Aangezien we het belangrijk vinden dat u vrijblijvend kunt genieten van Relaxs Connect, stopt onze taak niet na het opleveren van de koppeling. We staan voor u klaar indien u nieuwe wensen, vragen of advies nodig heeft. Ook staat onze support voor u klaar indien er zich problemen voordoen. Zo streven wij naar een zo efficiënt en effectief mogelijke implementatie van ons product.

Voorbeelden van koppelingen

Ondertussen hebben we vele integratie oplossingen gerealiseerd. Reeds bestaande verbindingen zijn bijvoorbeeld:

  • CRM en ERP
  • Webshop en ERP
  • Logistiek bedrijf en verkoop backoffice
  • ERP en Parcelsoftware

Staat uw koppeling er niet tussen neem dan contact met ons op. Door onze modulaire en flexibele oplossing kunnen we het tegen een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden.

Voor vragen of meer informatie, neem direct contact op! 

Contact