Relaxs

Relaxs Connect is onderdeel van Comaxs Software Solutions. De Relaxs tak van Comaxs richtte zich voornamelijk op flexibele maatwerkoplossingen. Uit deze tak is in 2016 Relaxs Connect voortgevloeid. Dit betreft momenteel, in combinatie met goed advies en flexibiliteit, één van de speerpunten van de organisatie. 

Tot een oplossing kom je samen. De uitdaging van de klant wordt ook onze uitdaging en we gaan met evenveel fanatisme op zoek naar een passende oplossing. We leiden je van begin tot eind door het proces van automatisering en integratie. Ook na de implementatie van een oplossing zorgen we voor een passende nazorg met daarbij behorend advies.

Onze missie

Onze missie is het optimaliseren van bedrijfsprocessen door het inzetten van effectieve, efficiënte en gebruiksvriendelijke software-oplossingen gecombineerd met een doeltreffende ondersteuning. 

Onze visie

Wij zien software als een belangrijk stuk gereedschap om uw processen te vereenvoudigen. Zoals een timmerman kiest voor de juiste zaag, zo kiest de ondernemer een goede software-oplossing. 

Onze waarden

Graag gaan we een langdurige relatie met u aan, die is gebaseerd op vertrouwen. Onze speerpunten zijn een klantgerichte communicatie en toegankelijkheid. Dit komt terug in de naam Comaxs, die staat voor communicatie (com) en access (axs). Als we iets beloven, dan doen we dat ook.

Binnen Comaxs Software Solutions is maatschappelijk verantwoord ondernemen de basis die bijdraagt aan de continuïteit op korte en langere termijn. Het belang van eerlijk ondernemen is bij ons te vertalen in een goed evenwicht tussen investeren in (lokale) sociale ontwikkelingen, eerlijke prijzen en meedenken in passende oplossingen.

 

 

Voor vragen of meer informatie, neem direct contact op! 

Contact